به گزارش مشرق، رژیم تل آویو بارها بیمارستانهای غزه را بمباران کرده و عرصه نجات مجروحان را به گروههای امدادی فلسطین تنگ کرده است. علاوه بر بمباران بیمارستانها، راههای رساندن سوخت به بیمارستانها را بسته تا ژنراتورهای برق بیمارستانهای غزه به علت نبود سوخت از کار بیافتند و فاجعه انسانی به وجود آید.
بیماران مراقبتهای ویژه، بیمارستان قلبی عروقی و دهها کودک نارس در اخیرا جان باختهاند و یا در شرایط اضطراری قرار دارند.
ویدیویی ناراحت کننده از وضعیت بحرانی نوزادان نارس در بیمارستان شفا بخاطر نبود برق
تاکنون توجیه رژیم اشغالگر قدس از محاصره و بمباران بیمارستانها این بوده که بیمارستانهای غزه محل ورودی تونلهای حماس در عمق زمین است. ارتش رژیم تلاویو ادعا میکند در زیر «بیمارستان شفا» مقر فرماندهی حماس وجود دارد که دهانههای تونل از قسمت اورژانس بیمارستان و چند جای دیگر در داخل بیمارستان حفر شده است.
ادعای وجود مقر فرماندهی حماس در زیر بیمارستان شفا توسط رژیم صهیونیستی
روز گذشته نیروهای رژیم صهیونیستی وارد شفا شدند و برخلاف آنچه که هفتهها ادعا میکردند، مدرکی برای ادعای خود نیافتند. ارتش اسرائیل مدعی بود در بیمارستان شفا مکانهای ورودی تونل حماس حفر شده است ولی تنها چیزی که ادعا میکنند در این بیمارستان یافتهاند چند اسلحه کلاشینکف، خشاب، نارنجک، لپتاپ و... بود.
آش این رسوایی اسرائیل آنقدر شور بود که شبکه آمریکایی CNN در اینباره نوشت: «هیچ مدرکی دال بر کشف شبکه تونلی حماس در زیر بیمارستان الشفاء و صحت ادعای ارتش اسرائیل وجود ندارد.»
یک خبرنگار مطرح رژیم صهیونیستی نوشت: «حس بدی دارم، بچهبازی درآوردیم/ آیا ارزش تخریب وجهه بینالمللی را داشت؟»
کاخ سفید رسوایی رژیم صهیونیستی را به گردن نگرفت، جان کربی سخنگوی امنیت ملی گفت: « اسرائیل نباید بیمارستان های غزه را از هوا هدف قرار دهد، بزرگترین مرکز پزشکی (شفا) از این آتش سوزی باید محافظت شود.»
کربی گفت که ایالات متحده در عملیات ویژه در اطراف بیمارستان الشفا امضا نکرده است و هیچ یک از برنامههای نظامی اسرائیل را تأیید نمیکند!
حتی یافتههای رژیم صهیونیستی در بیمارستان شفا نیز مورد استهزای کاربران قرار گرفت. زیرا حساب ارتش رژیم صهیونیستی ویدیویی را از بیمارستان شفا منتشر کرده که در این ویدیو یک سرباز اسرائیلی اذعان میکند که از داخل بیمارستان لپتاپی پیدا کردهاند که متعلق به حماس است.
این سرباز در این ویدیو ادعا میکند عکس یک زنی روی لپتاپ است که از ۷ اکتبر به اسارت حماس در آمده. ولی در مراجعه به اکانت این زن صهیونیستی در فیسبوک مشخص میشود که این زن در ۲۰ اکتبر در فیسبوک فعالیت داشته است.
با این حساب این زن اصلا در اسارت حماس نبوده و ارتش اسرائیل در این باره نیز دروغ گفته است.
جالب است که بعد از مشخص شدن دروغ رژیم صهیونیستی و استهزاء کاربران، این ویدیو بدون هیچ توضیحی حذف میشود و همان ویدیو را با مات کردن عکس آن زن صهیونیستی در صفحه ارتش رژیم صهیونیستی دوباره به اشتراک گذاشته میشود!
رسوایی رژیم صهیونیستی از وجود تونلها و مقر فرماندهی حماس در زیر بیمارستان شفا، در حالی اتفاق میافتد که این رژیم بارها مرتکب جنایت علیه این بیمارستان شده و صدها نفر در پی ادعای واهی اسرائیل به شهادت رسیدهاند.